top of page
  • Writer's pictureJuloo

Fedezd fel Görögország varázslatos szigeteit!

Updated: Mar 20

5 gyönyörű görög sziget amit neked is látnod kell!


Santorini:


Egy kör alakú vulkanikus gyönyörű szigetcsoport az Égei-tengerben. Ha egy igazán romantikus nyaralásra vágysz akkor Santorini tökéletes választás lehet. 

Türkizkék tenger, hófehérre meszelt luxus házak, sziklák és hangulatos kis utcák várnak rád. Rengeteg romantikus program közül tudsz választani.





Évek óta az egyik leghíresebb Nászút desztináció, viszont érdemes észben tartani, hogy nyáron nagyon sok turista választja Santorinit úticéljának.


Tipp: Ne hagyd ki a naplementét és a napfelkeltét sem.



Milos:


Ha imádod a különleges strandokat, vulkanikus tájakat és a gazdag történelmi örökségeket akkor Milos az egyik legjobb választás. 

Itt mindenki talál a számára kedvező programot és a sziget kőzetei és  természeti képződményei nagyon különleges látványt nyújtanak.

Milos bájos falvai és nyugodt atmoszférája tökéletes környezetet teremtenek a pihenésre és a feltöltődésre.



Tipp: Ne hagyd ki a híres "Vénusz szobra" nevű Aphrodité szobrot, valamint a festői kikötőket és homokos öblöket sem.



Rodosz: 


Rodosz, a Földközi-tenger keleti medencéjének ékköve, ahol a három földrész találkozik. A szigetet kristálytiszta türkizkék tenger, sziklás öblök  és homokos partok jellemzik. De gyönyörű hegyoldalak, vakítóan fehér kedves kis falvak és barátságos helyiek is várják az utazókat. Rodosz varázslatos hangulata garantáltan mindenkit magával ragad







Mykonos: 


Mykonos Görögország egyik gyöngyszeme, színes kikötővárosai, mesés kék fehér házai és kristálytiszta strandjai varázslatos élményeket kínálnak. A sziget híres a világszínvonalú klubokról és a pezsgő éjszakai életről.

 






Kréta: 


Görögország legnagyobb szigete Kréta, valódi paradicsom mindenki számára. Felfedezheted a híres palotákat, mint a Knosszoszi palota, élvezheted a kristálytiszta vízű strandokat, és ne felejtsd el megkóstolni a helyi konyha ízeit, például a híres görög sajtokat és olívaolajakat.





Tipp: Krétának van egy rózsaszín homokos tengerpartja is az Elafonisi beach. Semmiképpen ne hagyd ki ha Krétára utazol, varázslatos látványt nyújt a mesés rózsaszín homokú strand.



+1

Paros: 


Paros egy igazi gyöngyszem az Égei-tengerben, hófehér homokos strandok és gyönyörű kék tenger jellemzi. Híres a hagyományos kék-fehér falvakról, a világhírű windsurf lehetőségeiről és az éjszakai élet vibráló hangulatáról.






Jó utazást és szuper élményeket kíván a Lovely Earth Csapat! :)




bottom of page