top of page
  • Writer's pictureJuloo

Diákkedvezmény a világ több, mint 126 országában!


Az ISIC azaz a  Nemzetközi Diákigazolvány egy nagyon jó lehetőség  arra, hogy diákként csökkentsd az utazásaid költségét. 


Egy fiatal utazó ül a víz parton hegyekkel körül véve
Utazz kedvezményesen az ISIC-vel

Az ISIC egy fantasztikus eszköz a diákok számára, akik szeretnék felfedezni a világot anélkül, hogy a pénztárcájukat túl nagy terhelésnek tennék. Kedvezmények széles skáláját kínálja a közlekedésre, szállásokra és kulturális élményekre, így lehetővé téve számodra, hogy többet láss és tapasztalj a világból kevesebb pénzből.



Minden, amire szükséged van a világ felfedezéséhez

Az ISIC egy nemzetközi elfogadott diákigazolvány, amelyet a világ több mint 120 országában tudsz használni. A kártya bizonyítja, hogy diák vagy, és számos kedvezményt és előnyt kínál utazási, kulturális és szórakoztató lehetőségekhez szerte a világon. Az ISIC nem csak diákoknak szól; van egy speciális verzió a tanároknak is, amely számos hasonló előnyt kínál.



Pénzmegtakarítás:

Az egyik legnyilvánvalóbb előny az ISIC használatával a pénzmegtakarítás. A kártya számos kedvezményt és akciót kínál a közlekedésre, szállásokra, múzeumokba és egyéb látnivalókra, így csökkentve az utazás teljes költségét. Például sok vasúti és buszjárat, valamint repülőjegyek kedvezményes áron elérhetők az ISIC tulajdonosok számára.


Világszerte elfogadott:

Az ISIC nemzetközi elfogadottsága azt jelenti, hogy szinte bárhol használhatod a világon, több mint 126 országban ismerik el az ISIC-t. 


Tipp:Utazás előtt érdemes azért ellenőrizned, hogy ahova mész ott elfogadott-e az ISIC kártyád.


Kiegészítő biztosítások:

Sok ISIC kártya tartalmaz kiegészítő biztosításokat is, például egészségügyi és balesetbiztosítást, ami további biztonságot nyújt az utazás során.


Kulturális és oktatási előnyök:

Az ISIC nem csak a pénzügyi előnyök miatt értékes. Sok múzeum, galéria és kulturális intézmény kedvezményeket kínál az ISIC tulajdonosoknak, így lehetővé téve számodra, hogy olcsón fedezd fel a világ kulturális kincseit és történelmét.


Hogyan lehet beszerezni az ISIC-t?

Az ISIC kártya online, vagy helyi partnereiknéll igényelhető. Általában diákigazolványodat és egy igazolást kell felmutatnod a diákstátuszodról. Ezt követően fizetned kell egy kis díjat a kártyáért, ami viszont hamar megtérül azáltal, hogy a különböző kedvezmények révén sokkal többet takaríthatsz meg.


Tipp: Már online is megigényelheted.


 Ne habozz, szerezd be az ISIC kártyát még ma, indulj el és fedezd fel a világot!


bottom of page