top of page
  • Writer's pictureJuloo

Miért a Revolut az Utazók Legjobb Barátja?

Minden utazás során nagy fejtörést okozhat, hogy hol váltsunk pénzt, mennyit váltsunk és, hogy ha esetleg bankkártyával fogunk majd fizetni akkor a bankunk milyen árfolyamon fog váltani.


A Revoluttal ezek a problémák teljesen megoldódnak. Ez a digitális pénzügyi platform nem csupán egyszerűsíti az utazók életét, hanem még pénzt is meg lehet vele takarítani.


Malta tengerpartja, gyönyörű kék tengerrel és sziklákkal
Málta

#1: Kedvező árfolyamok

Válts pénzt kedvező árfolyamon


Az egyik legnagyobb előnye a Revolutnak az, hogy kedvező árfolyamon tudsz pénzt váltani, egy gombnyomással pár másodperc alatt. A hagyományos bankok gyakran magas díjakat számolnak fel deviza átváltásnál, míg a Revolut valódi árfolyamon váltja át a pénzt. Ez azt jelenti, hogy kevesebb pénzt kell áldoznod ugyanarra az összegre, így több marad a zsebedben az utazás során.


#2: Ingyenes kártyahasználat külföldön

Költséghatékony kártyás fizetés utazásaid során


Sok bank díjat számol fel külföldön történő kártyahasználatért. A Revolut kártyádat azonban ingyenesen használhatod a világ számos országában anélkül hogy bármi extra költséget fizetnél érte. Ezáltal könnyedén vásárolhatsz és fizethetsz a nyaralásod alatt, anélkül hogy aggódnod kellene a magas tranzakciós díjak miatt.


#3: Valós idejű átutalások

Küldj pénzt barátaidnak egy gombnyomással azonnal


Ha barátokkal vagy családtagokkal utazol, vagy éppen közös költségeket osztotok meg, gyakran előfordulhat, hogy azonnal kell átutalnod pénzt valakinek. A Revolut lehetővé teszi a valós idejű átutalásokat a felhasználók között, így nem kell várnod napokig, hogy megérkezzen a pénz. 


#4: Költségkontroll

Költs okosan, tervezd meg és kontrolláld könnyedén a kiadásaidat


A Revolut alkalmazás segítségével könnyen nyomon követheted a kiadásaidat, és beállíthatsz korlátokat bizonyos kategóriákra vagy összegekre, így megőrizve a költségvetésedet.


#5: Kriptovaluta támogatás

Ha szívesen használod a kriptót akkor jó helyen jársz


Ha érdeklődsz a kriptovaluták iránt, a Revolut lehetőséget biztosít a kriptopénzek vásárlására és tárolására is. Ez különösen hasznos lehet, ha olyan országokba utazol, ahol a hagyományos bankrendszer nem olyan fejlett, és a kriptopénzek széles körben elfogadottak.


#6: Biztonság és felhasználói ellenőrzés

Fizess biztonsággal, használ egyszeri virtuális kártyát a fizetéseidnél


A Revolut biztonságos platformot kínál az online vásárlásokhoz és tranzakciókhoz. Az alkalmazásban beállíthatsz különböző védelemi intézkedéseket, például kétlépcsős azonosítást vagy akár egyszer használatos virtuális kártyát, hogy megvédhesd a pénzedet és az adataidat.


+1 Létrehozhatsz széfeket is

A Revolut applikációban van olyan beállítás is, hogy minden héten tegyen félre neked egy összeget valamelyik széfedbe vagy, hogy fizetés után felkerekítse az összeget és a különbséget félrerakja neked. Ezeket a pici összegeget észre sem veszed és sok pénzt össze gyűjthetsz így.

Csinálhatsz akár utazás vagy szórakozás széfet amibe így is tudod a pénzt gyűjteni.



Végső soron, a Revolut olyan eszköz, amely megkönnyíti az utazók életét, és segít megspórolni némi pénzt az út során. A kedvező árfolyamok, az ingyenes kártyahasználat külföldön, valamint a valós idejű átutalások csak néhány azok közül az előnyök közül, amelyek miatt érdemes ezt a platformot választani. Ha még nem tetted volna meg, érdemes kipróbálni a Revolutot legközelebbi utazásod során, és megtapasztalni az előnyeit elsőkézből.


3 views0 comments
bottom of page