top of page
  • Writer's pictureJuloo

Itt foglalj szállást ha autó nélkül utazol Máltára.

Updated: Mar 27


Máltán az utazók gyakran autót bérelnek, hogy bejárják a kicsi, de gyönyörű szigetet. Ez a blog post viszont azoknak szól, akik tömegközlekedéssel és Bolt-al tervezik megismerni a sziget ámulatba ejtő pontjait.


Ha Máltán busszal tervezed körbejárni a szigetet, akkor érdemes lehet a következő városokban szállást foglalni:


Drón fotó a blue lagoonról Máltán
Blue lagoon Málta


Valetta, a nyüzsgő és izgalmas főváros

Valletta, Málta fővárosa, lenyűgöző történelmi örökséggel és élénk kulturális élettel rendelkezik. Innen nagyon könnyű elérni a UNESCO világörökségi helyszíneket és a lenyűgöző tengerpartokat.






Sliema, a strandok és kávézók királya

Sliema egy gyönyörű tengerparti város, lenyűgöző kilátással és pezsgő atmoszférával. A város ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a strandokat, kávézókat és üzleteket, miközben könnyen hozzáférhetnek a főváros, Valletta látványosságaihoz.


Sliema tengerpartja hullámzó tengerrel és sziklákkal
Sliema tengerpartja


St Julian’s - a pezsgő éjszakai élet központja Máltán

Vibráló éjszakai élet és gyönyörű tengerpartok jellemzik St Julian’s-t. Itt található az éjszakai szórakozás központja, a Paceville, ahol rengeteg klub, bár és étterem várja a vendégeket.


St Julian’s tengerpartja a naplementében
St Julian’s naplemente

St Paul’s Bay - egy varázslatos tengeri öböl

St. Paul’s Bay Málta északi partján található egy varázslatos öbölben, és egyike a sziget legnépszerűbb üdülőhelyeinek. A város kiváló választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a környékbeli tengerpartokat és a történelmi nevezetességeket, mint például a St. Paul Szentély.


St Paul’s Bay öböl, gyönyörű kék tengerrel és sziklákkal
St Paul’s Bay


Mellieha  - Málta igazi gyöngyszeme varázslatos strandokkal

Málta egyik gyöngyszeme. A város ideális választás azoknak, akik szeretnének elszakadni a városi nyüzsgéstől és pihentető nyaralást szeretnének eltölteni. Emellett a Mellieha-öböl kristálytiszta vizei és a közeli Comino és Gozo szigetek könnyen elérhetők innen, így a város kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez.






 

Mdina - bájos középkori hangulatú város

Híres a középkori hangulatáról és lenyűgöző kilátásairól a sziget tájaira. Az óváros kanyargó utcái és barátságos hangulata varázslatos élményt nyújtanak az idelátogatóknak.




Marsaskala - romantikus festői szépségű halászfalu

Kis halászfalu Málta déli partján. Ideális választás azoknak, akik nyugodt, csendes környezetben szeretnék eltölteni pihenésüket, ugyanakkor könnyen megközelíthetik a főbb látnivalókat és városokat a szigeten.


Marsaskala kikötő
Marsaskala kikötő

Írd meg nekünk te is, hogy milyen volt a Máltai utazásod. Reméljük tudtunk segíteni a szállás választással.



4 views0 comments
bottom of page